Chat GPT vs IRC

chat-gpt

Bine v-am regasit dragi utilizatori de chat. Astazi in cadrul articolului, vom dezbate putin despre chat gpt si utilizarea sa in mediul IRC. Dupa cum s-a observat de cateva luni a aparut aceasta moda de chat gpt, unde cine doreste poate interactiona cu acest bot.

S-a dovedit ca acesta este la un nivel foarte foarte avansat, putand sa creeze coduri sursa foarte avansate. Pe langa acest aspect, poate returna cam absolut orice informatie ceruta de utilizator intr-un mod logic.

Considerati ca utilizarea unui astfel de bot ar fi benefic pe retelele de dating si matrimoniale?

Parerea iChat.ro

Chatul in sine este un mediu de comunicare intre mai multe persoane, si nu intre roboti, ori persoana – robot. Asa cum un dialog se poate realiza intre doua sau mai multe persoane, existenta unui bot alaturi de o persoana nu mai este considerata conversatie. Practic, acel bot reprezinta un sistem informatic de unde tu ceri niste informatii.

Imaginati-va ca mergeti la un bancomat si scoateti bani. Aplicatia va cere sa furnizati datele de identificare, apoi va ofera informatiile cerute. Practic, cam acelasi lucru si cu chat gpt, doar ca acesta gandeste dupa un algoritm foarte avansat si cu o baza de date impresionanta in spate.

iChat.ro nu este de acord cu implementarea unui astfel de bot pe retelele IRC din urmatoarele motive:

  • dating-ul in primul rand implica emotii, iar robotul nu poate avea emotii
  • chat gpt ofera doar informatii la nivel academic
  • chat gpt este ca un fel de dictionar web
  • chat gpt nu poate da mesaje automate daca acesta nu este intrebat
  • chat gpt nu stie sa interactioneze ca un om adevarat
  • chat gpt nu ofera informatiile complete pentru ca este implicata si confidentialitatea
  • chat gpt poate crea flood – pentru ca robotul preia textele din mediul online din diferite pagini web, acesta poate cauza ingreunarea retelei prin afisarea a mai multor randuri de text intr-un timp foarte scurt – acest lucru poate duce la activarea unor filtre cu diferite repercursiuni, unde spre exemplu, camera nu mai poate accepta utilizatori noi, ori mesajele pot fi blocate pe o perioada de timp, samd.
  • chat gpt poate oferi informatii ofensive – ce ar fi daca reteaua de chat ar utiliza o versiune vulnerabila, iar unul dintre utilizatori sa ceara acestuia o modalitate de atac?

Sunt destul de multe motive care dovedesc cu usurinta ca un chat gpt nu se poate integra intr-o retea de dating online, acesta ramanand la nivel de sursa de informatie, asa cum este si Wikipedia. O retea de chat este formata din oameni si nu din roboti, iar existenta unui astfel de sistem nu este deloc benefica. ganditi-va ca traficul generat organic se transforma intr-un site cu continut anorganic, unde doar botii vorbesc, ofera raspunsuri “reci” si asa mai departe.

O comunitate online de dating, matrimoniale are nevoie de oameni adevarati, oameni care pot crea un mediu cat mai natural si placut.

Situatii de implementare CHAT GPT

iChat.ro  – daca ar fi ca noi sa implementam un astfel de bot, ar fi doar pentru obtinerea unor surse de informatii si nu sa fie utilizat in interactiune “intima” ori “privata” cu un om. Un avantaj pentru care noi l-am putea utiliza ar fi sa ofere suport tehnic utilizatorilor la nevoie. In aceasta situatie, am scuti moderatorii de a da explicatii si motive anumitor actiuni.

Concluzie

iChat.ro nu va implementa un astfel de bot pe reteaua de dating. La momentul actual, exista diferite scripturi si aplicatii create special pentru acest tip de chat gratuit, acestea ruland in parametri construiti speciali. Aplicatia chat GPT va ramane disponibila doar ca sursa tehnica si de documentatie pentru anumite tipuri de utilizatori.

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top