Apropo, cat de des folosesti chatul

dating-apropo

iChat.ro este cea mai populara pagina romaneasca pentru dating si matrimoniale online. In cadrul acestui articol, dorim sa-ti recomandam cateva lucruri despre lumea intalnirilor online.

Apropo, cat de des folosesti chatul

Chatul online este cea mai buna modalitate de a intalni o persoana noua si iti poate aduce o noua iubire. In lumea IRC-ului, dating-ul se afla pe primul loc, lasand loc abia apoi oamenilor care doar intra sa isi piarda timpul ori sa se joace diferite jocuri de comunitate.

Apropo, tu cat de des folosesti chatul? Cand ai intrat ultima oara pe o comunitate romaneasca pentru dating, unde sa experimentezi cum este sa ceri un nou ASL? Daca nu ai trait era Yahoo! Messenger, ASL se cerea la fiecare mesaj privat primit. ASL – age/sex/location era prima vorba pe care o puteai scrie unui strain, iar de aici incepeau discutiile fierbinti.

Cand ai intrat ultima oara pe IRC si ai cerut un numar de telefon? Trebuie sa stii ca in momentul actual sunt zeci de persoane atat noi cat si vechi care abia asteapta sa te cunoasca. Si vorbind la modul propriu! Sunt zeci de fete, femei, barbati ce se conecteaza zilnic strict pentru a discuta lucruri pentru adulti. Tu de ce nu ai accesa pagina alaturi de ei?

Nu trebuie sa fii un expert in replici de agatat, pe chat nimeni nu stie cine esti. Esti identificat doar cu un nickname iar mai departe, depinde de ceea ce spui. Nici noi nu suntem asi in ale replicilor amuzante, dar incercam sa discutam, sa radem, sa glumim si sa ne simtit in mare parte bine.

iChat.ro este o comunitate potrivita unde te poti conecta pe chat alaturi de ceilalti. Apropo, tu stii ca noi avem o aplicatie pentru desktop? Este usor de descarcat si te poti conecta imediat pe camerele de dating.

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu
Back To Top