Chat kiwi, mibbit, lounge conceptii gresite

iChat.ro a observat in ultimele luni de zile ca utilizatorii sunt din ce in ce mai interesati de paginile romanesti pentru chat, iar utilizatorii au inceput sa “scotoceasca” prin cautarile lor diferiti termeni cheie care dupa analiza noastra, nu sunt tocmai in regula. O sa va explicam si de ce nu sunt in regula termenii respectivi, si cum se poate remedia o astfel de problema.
Principalul factor care afecteaza mintea unui utilizator ce frecventeaza un site web este proprietarul paginii de chat si cel care realizeaza site-ul respectiv.

Din punct de vedere tehnic, in momentul de fata, detinatorii de pagini chat din Romania, ce sunt axati pe domeniul IRC nu au cunostinte nici macar medii in privinta dezvoltarii unui site web. Un site web in primul rand trebuie sa fie destul de bine organizat si structurat, iar informatiile sa fie afisate corect. Cele actuale care promoveaza chatul pe IRC sunt doar de umplutura:

  1. texte pozitionate gresit
  2. cuvinte cheie de umplutura cat sa acopere intreg index-ul site-ului
  3. imagini care nu sunt de marimi corespunzatoare ori sunt copiate de pe alte pagini de chat asemanatoare
  4. iar lista poate continua

Mai mult de atat, revenind la problema initiala putem vedea de ce oamenilor le-a intrat in subconstient cuvinte cheie ca “chat kiwi”, “chat mibbit” sau “chat lounge” ca sa poata gasi un site online. Creatorii de continut “developeri web sau administrator” folosesc termenii incorect si nu plaseaza informatia buna pe pagini. In titlurile paginilor, in descrierile SEO plaseaza cuvinte care sa “acapareze” spiderii motoarelor de cautare. Pai cei care folosesc aceste cuvinte cheie cu siguranta nu vor avea succes in cautari, ba mai mult, vor descoperi practic atat pagini de chat romanesti cat si internationale.

Care este diferenta

CHAT KIWI, MIBBIT, LOUNGE, QWEBIRC – acestia defapt reprezinta niste aplicatii la nivel de browser ce permit unui utilizator sa se conecteze la o comunitate de chat. Utilizatorii trebuie sa inteleaga faptul ca aceste cuvinte cheie nu reflecta numele site-ului ori continutul acestuia.

Care este solutia

Trebuiesc utilizate cuvinte cheie cu privire la numele site-ului. Spre exemplu, pagina noastra se identifica cu https://ichat.ro, iar utilizatorii ne pot cauta folosind cuvantul “ichat” ori simplu “chat“. Atunci, se vor afisa rezultate ce contin pagini de-ale noastre.

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu
Back To Top