Chat LGBT Romania

iChat.ro este una dintre cele mai populare pagini de chat romanesti, si activa de aproape doi ani. Chatul este un loc unde poti intra sa comunici cu noi oameni, unde poti impartasi stari, emotii si bucurii. Pagina noastra de socializare spune bun venit tuturor celor care doresc sa-si petreaca timpul liber in mediul virtual fara sa existe vreun tip de restrictie in privinta genului, iar reteaua noastra iChat.ro accepta si persoane orientate pe LGBT.

Consideram ca trebuie sa fim transparenti in aceasta privinta deoarece fiecare dintre noi dorim sa fim acceptati intr-o societate. Fiecare gandim unic, avem idei diferite si incercam sa ne adaptam oricarei situatii. In cazul nostru, utilizatorii lbgt se pot utiliza de acest chat fara sa intampine vreo restrictie din partea noastra, de aceea ne plasam ca cel mai activ chat romanesc.

Pentru cei care inca nu cunosc acest termen, conform Wikipedia:

LGBT – este un acronim care se refera la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen, queer, persoanele intersex, persoanele asexuale, aromantice, demisexuale, autosexuale, abrosexuale, pansexuale, trisexuale, sapiosexuale, polisexuale, poligame, poliamoroase, persoanele non-binare, persoanele care practică travesti, BDSM, fetișisme, swing, persoanele bi-curioase, non-heterosexuale, omnisexuale, transmasculin, transfeminin, persoanele heterosexuale care practică sex cu persoane de același sex.

Ca o scurta concluzie, pagina noastra este deschisa tuturor utilizatorilor ce au aceasta orientare si le spunem bun venit.

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu
Back To Top