Dragoste pe chat

Urmatoarea poveste de dragoste are loc in cadrul site-ului nostru pe chat, unde Abby asa cum ii spunem noi se indragosteste la o varsta destul de frageda. Este o poveste reala iar noi ii multumim foarte mult ca ne-a oferit sansa sa realizam o scurta poveste despre ea.

Abby este o fata care era in clasa a 11-a si utiliza des pagina noastra de chat. Era o utilizatoare foarte populara si deasemenea activa. Majoritatea utilizatorilor o apreciau si cand aceasta isi facea prezenta, parca chatul prindea viata. Era o atmosfera de nedescris. In toata activitatea sa, Abby fiind la scoala incerca sa-si faca simtita prezenta indiferent ca era la ore sau nu. Mai dadea linkuri cu poze din clasa, si toti radeau si se amuzau. II placea foarte mult muzica, si copiii mici, si isi dorea tare unul. In perioada petrecuta pe chat s-a indragostit de un utilizator si simtea ca el este lumea sa, dar datorita situatiei financiare si a distantei, totul s-a rezumat la o clasica despartire, dar asta nu inseamna ca ea s-a oprit aici.

Abby si-a dorit nespus sa ajunga cineva, sa isi intemeieze o familie. A terminat liceul, a luat bacul iar mai apoi si-a gasit un job stabil. La scurt timp, intalneste un baiat cu care se muta si impreuna fac o fetita.

Dupa cativa ani de lipsa de activitate pe chat, incercam sa luam legatura cu ea, si aflam ca atat ea cat si sotul ei sunt bine, iar cea mica este in crestere.

De aici putem intelege ca nu orice poveste care se leaga intre utilizatorii de pe chat au si un sfarsit chiar bun. Uneori, viata ne pune la incercare si ne plaseaza obstacole ca noi sa trecem peste ele pentru a ajunge undeva unde este mai bine.

Ne dorim ca si peste alti cativa ani sa aflam vesti atat de frumoase de la ea si ii uram o casnicie minunata alaturi de noua ei familie.

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu

One thought on “Dragoste pe chat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top