Gabriel, o poveste de chat amuzanta

Gabriel este un utilizator vechi pe pagina noastra de chat, si ne-a povestit prin intermediul unui e-mail cum a cucerit el iubirea eterna.

Acesta obisnuia sa intre seara dupa ce ajungea de la munca, si ii lasa in privat doar replici de agatat luate de pe motoarele de cautare. Fata cu care el vroia sa flirteze nu il baga in seama, ba chiar ajunsese sa ii faca reclamatii catre moderatori. Au trecut una, doua chiar si trei saptamani pana cand aceasta satula de el, a inceput totusi sa-l bage in seama. Acesta a fost boom-ul unei relatii care avea sa tina cel putin 6 ani, ne relateaza Gabriel.

Dupa ce fata a inceput sa ii scrie, acesta nu i-a mai oferit nicio replica gasita si spre suprinderea ei,  el chiar vorbea frumos si citet dpdv gramatical, iar ea a apreciat acest lucru. Gabriel ne-a mai povestit ca a incercat sa o scoata si in oras, dar aceasta a refuzat in multiple randuri, spunandu-i ca este doar un strain si ca nu are incredere. Printr-un schimb de adrese de socializare, aceasta a vazut ca tipul pe care ea l-a ignorat in tot acest timp era defapt un adolescent destul de chipes si aranjat. In urma unei ample dialoguri, aceasta accepta propunerea lui Gabriel si iese in oras.

De atunci, au ramas un cuplu fericit pana in prezent. Gabriel ne-a mai precizat faptul ca fata era foarte pretentioasa dar dupa prima intalnire, era ca un copilas dupa ce primeste un cadou.

Ne bucuram ca aceste mici “chichite” pot duce catre o relatie adevarata si ca puterea dragostei dainuie peste ani, ba chiar intreaga viata.

Cu aceasta ocazie, ii multumim lui Gabriel pentru mica sa istorisire si le uram o relatie indelungata!

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top