Misiunea iChat.ro

iChat.ro – acest nou brand de chat romanesc a fost infiintat in urma cu doi ani si are ca target mediul online de comunicare. iChat.ro sau tradus “Eu Comunic” tinde sa se pozitioneze pe primul loc in paginile de socializare din Romania.

Scopul misiunii noastre este de a aduce oamenii mai aproape, de a crea un mediu propice dating-ului online. Chiar daca in momentul de fata exista noi tehnologii web si aplicatii destul de avansate cu foarte multe functionalitati, noi tindem catre simplitate si eficienta.

Comunitatea noastra de chat este creata la baza IRC-ului si functioneaza pe aplicatii dedicate acestui protocol de comunicare, iar avantajul unei astfel de tehnologii este ca poti fi anonim pe toata sederea ta. De la accesare si pana la deconectare, poti ramane un anonim. Nu ti se cere poza ori informatii despre tine. Singurul lucru necesar este doar o adresa de email cu care sa iti protejezi pseudonimul de conectare.

iChat.ro – acest mediu online creat vrea sa atraga atat tineri pasionati de discutiile online cat si persoane aflate in etate. Dorim ca prin prisma acestei diferente sa unim totul intr-un singur loc. Mediul nostru este perfect din toate punctele de vedere atat pentru a crea un simplu dialog online cat si pentru a ajuta la crearea unei noi relatii de dragoste. Prin intermediul acestui chat online, am unit zeci de cupluri care in momentul de fata sunt casatoriti, au copii si sunt fericiti acolo unde au ajuns – iar asta datorita eforturilor noastre.

Misiunea iChat.ro – este de a va oferi un mediu unde va puteti exprima liberi, si unde va puteti descarca ofurile personale. Suntem aici sa va ascultam, sa radem si sa plangem impreuna. Este atat de usor sa intrati in legatura cu cineva!

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top