Online dating in Romania

10 motive de online dating pe iChat.ro

#1 Chat online gratuitiChat.ro este un site ce poate fi accesat de orice categorie de varsta si este dedicat comunicarii din mediul online. Accesul catre acest tip de serviciu de chat se face doar in baza unui pseudonim de conectare fara alte informatii necesare. Asta inseamna ca daca vrei sa discuti sau sa faci cunostinta cu diferite categorii de varsta, o poti face fara sa te inregistrezi.

#2 Conversatii privateiChat.ro este un mediu sigur cand vine vorba de intimitatea utilizatorilor si punem un accent mare pe acest lucru. Toate conversatiile realizate pe acest chat se fac in baza unei conexiuni securizate. Toate aplicatiile noastre folosesc SSL – Secure Socket Layer unde informatiile transmise sunt criptate pana la final.

#3 Fara restrictie de varstaiChat.ro este accesibil tuturor, indiferent de varsta. Limita minima impusa pentru accesarea chatului este de minim 14 ani, iar copiii pana in 18 ani au obligatia sa foloseasca aplicatia doar in prezenta parintilor.

#4 Protectia utilizatoriloriChat.ro functioneaza intr-un mediu privat si securizat, iar mesajele voastre trec prin niste filtre de protectie. Dating-ul online trebuie sa se realizeze intr-un mediu linistit si frumos. Existenta unor protectii face ca dating-ul sa fie si mai placut. Ne asiguram ca mesajele nu contin adrese malitioase ori adrese ce fac trimitere catre site-uri indecente.

#5 Online dating si conferintele webiChat.ro asigura realizarea de conferinte video-call, unde cei care doresc se pot conecta la reteaua webcam unde pot discuta alaturi de ceilalti membri participanti la chat.

#6 Divertisment – sunt multi utilizatori interesati de dating-ul online, in special pe retelele IRC din Romania, dar sunt si mai multi care in acest timp, vor sa se relaxeze. In aceasta privinta, comunitatea asigura jocuri online de relaxare, unde fiecare membru isi poate valorifica timpul liber. Existenta unor jocuri precum trivia si scrabble (ori romanesc, picnic cuvant) face ca dating-ul online sa fie si mai frumos. Exista insa si jocuri de comunitate ce pot fi descoperite de utilizatori precum adevar si provocare, sticluta, comenzi amuzante, etc.

#7 CoexistentaiChat.ro este chatul unde nu exista diferente de varste. Aplicatia noastra de chat primeste cu bratele deschise atat adolescentii cat si persoanele in varsta ori de ce nu, si persoanele aflate in etate. Chatul online mereu a fost potrivit pentru toate aceste categorii. Dating-ul online este folosit in mare parte de cei trecuti de 30+, iar comunitatea noastra este ideala.

#8 Chat accesibil iChat.ro se asigura ca accesul tuturor utilizatorilor pe platforma noastra de dating se realizeaza rapid si simplu. Pagina de chat se acceseaza din meniu si nu este necesara o instalare separata sau complicata. Este important sa rulati cu un browser modern (Mozilla, Edge, Opera sau Chrome) aflat la cel mai nou update. Aplicatia de web pentru chat este usor de folosit, fiind necesara doar introducerea unui nickname dorit. Mai departe, depinde de utilizator.

#9 Chat moderat iChat.ro modereaza 24/7 toate camerele de chat, in special cele oficiale: #iChat, #Trivia ori #Scrabble. Aceste camere sunt verificate mesaj cu mesaj astfel incat orice situatie nedorita sa fie indepartata.

#10 Dating-ul, subiectul numarul 1 in Romania – este cel mai cautat subiect de discutie din mediul romanesc asta datorita faptului ca exista comunitati care faciliteaza acest mediu de comunicare.

iChat.ro este prezent in mediul online inca din 2005 si a ajuns sa fie cel mai cautat site pentru chat live dedicat datingului romanesc.

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu
Back To Top