Link Search Menu Expand Document

Sponsorizari

PremiumChat.ro

iChat.ro si ApropoNet.ro sunt sustinute la nivel de web design si dezvoltare de portalul PremiumChat.ro. Portalul este activ inca din 2016 si de atunci pana in prezent a adus numeroase idei de colaborare si dezvoltare pentru aceasta retea IRC.

PremiumChat.ro este cel mai important portal romanesc pentru gazduire arhive IRC. De la scripturi, coduri sursa pana la scripturi si aplicatii vechi dedicate scriptingului irc. Toate arhivele sunt bine organizate pe categorii de la cele mai complexe pana la cele mai simple create. Portalul este dedicat si posturilor online radio, unde utilizatorii pot asculta genuri diferite de muzica.

Valware.uk

KICKUL in momentul de fata contribuie la dezvoltarea retelei iChat.ro

Donatii si sustinere

Staff-ul acestei retele IRC face eforturi deosebite de a intretine atat site-ul cat si serverele hostate, ceea ce inseamna bani investiti si mult timp investit pentru voi, utilizatorii. Echipa face tot posibilul ca stabilitatea si conexiunea sa fie una de 99,9% pentru ca voi, sa aveti parte de un chat cat mai linistit si placut.

Cei care doresc sa ajute comunitatea financiar, sunt rugati sa trimita mesaj catre flavius / @ichat.ro ori putem fi gasiti pe #support.


Copyright © 2022 iChat.ro - Toate drepturile sunt rezervate de catre detinatori si reteaua IRC