ZNC-Chat

iChat.ro ofera conturi ZNC doar in interiorul acestei retele IRC. ZNC ca si psyBNC, este un server ce se instaleaza si configureaza alaturi de serverele Unreal si Anope, ori separat ca hosting. Ca utilizator, iti poti crea un cont prin intermediul acestui tip de serviciu ZNC si te poti conecta la reteaua noastra de chat. Avantajul unui astfel de conexiune este ca desi tu te poti deconecta de la internet, contul tau ramane activ in continuare pe chat. Toate mesajele de pe canale sau private le poti citi in istoric dupa reconectare.

Daca esti interesat de obtinerea unui astfel de cont ZNC, te rugam sa ne contactezi pe #support unde iti vom oferi mai multe informatii.

Contul ZNC pe reteaua iChat.ro nu este oferit gratuit, ci se poate achizzitiona in felul urmator:

perioada plata valoare numar conexiuni observatii
1 luna 2 Euro 1 conexiune  
3 luni 5 Euro 1 conexiune  
6 luni 10 Euro 1 conexiune  
1 an 10 Euro 1 conexiune Reducere 50%

Modalitati de plata

Plata se poate realiza prin PayPal, transfer bancar ori BT Pay.

Conditii de utilizare ZNC

  • Toate conexiunile znc se vor afla sub hostul znc.nume-user.iChat.ro fara nicio exceptie.
  • Contul znc platit nu va face exceptie de la regulament. Acesta se va supune regulilor retelei ca si ceilalti utilizatori.
  • Contul znc nu are dreptul sa paraseasca reteaua pentru a se conecta la alt server irc. Acest lucru va duce la pierderea contului.
  • Contul znc nu are dreptul sa fie utilizat de catre o alta persoana, iar staff-ul nu are nicio obligatie sau raspundere sa va restaureze accesul. Sunteti raspunzatori de datele personale.
Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu
Back To Top