Daniel si Larisa, o poveste reala pe chat

Intalnire romantica

Va aducem in premiera o poveste de dragoste ce s-a petrecut acum 3 ani si jumatate pe reteaua noastra de chat. Daniel, asa cum era cunoscut de ceilalti membri pe chat era obisnuit ca in fiecare zi sa “se afiseze” intr-un mod total diferit fata de cum o fac altii. Daca ceilalti membri obisnuiau sa scrie, asa cum stim cu totii ca se face pe chat, Daniel, facea donatii lunare catre o asociatie de copii si posta mereu linkurile cu realizarile sale.
Obisnuia sa scrie alaturi de Larisa, o fata din care al sau dialog reiesea ca este o fata sensibila si rusinoasa.
Conform a ceea ce ne-a povestit Daniel, Larisa suferea de o problema la unul dintre picioare, fusese operata iar mersul ii era putin dificil, in special pe distante mari.

Ea locuia in apropiere de Targoviste iar el in Otopeni.
Daniel ne-a mai povestit ca a inceput sa se indragosteasca de Larisa netinand cont de “defectul” ei minor, si incet incet au inceput sa iasa impreuna. Ne-a mai relatat faptul ca intr-adevar era o mica distanta pana la ea, dar asta nu l-a impiedicat sa o iubeasca si sa o aprecieze asa cum este ea cu adevarat.
Dupa 2 ani si aproximativ 7 luni de cand s-au cunoscut, Daniel face primul pas si ii propune Larisei sa faca un copil, iar acum ceva timp, aceasta a si nascut o fetita cu ochii albastri. Au facut botezul iar Daniel ne-a spus ca vrea sa o ceara si in casatorie cat de curand.

Ne bucuram nespus de mult pentru relatia celor 2 tineri, si le dorim Casa de Piatra!

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu

2 thoughts on “Daniel si Larisa, o poveste reala pe chat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top