Aplicatii de chat gratuite

Bine ai venit pe iChat.ro, un site dedicat chatului online. In acest articol o sa va prezentam cateva aplicatii care cu siguranta va vor fi utile atat in comunitatea noastra cat si pe viitor, in cadrul altor retele de socializare.

Daca sunteti un utilizator nou, cu siguranta v-ati blocat atunci cand ati dorit sa folositi telefonul mobil pentru a va conecta pe chatul nostru. Trebuie sa stiti ca exista numeroase aplicatii gratuite care fiecare in parte necesita un gram de atentie din partea voastre. Fiecare aplicatie de chat arata diferit si necesita cateva setari, lucru care se poate realiza in cateva secunde.

Deci, pentru a putea intra pe chatul nostru, aveti la dispozitie cateva aplicatii disponibile pe care le vom si mentiona:

mIRC, KViRC, IRCCloud, AndroIRC, TurboIRC, ultimele 3 speicifcate fiind pentru telefoanele mobile. mIRC si KViRC sunt strict pentru desktop.

Aceste aplicatii de chat necesita urmatoarele configuratii:

  1. Titlu server: iChat.ro
  2. Adresa server: irc.ichat.ro
  3. Port de conectare: 6667 (non ssl)
  4. Port SSL: +6697

Daca ati completat aplicatiile cu aceste setari, va puteti conecta pe reteaua noastra de chat instant si puteti ramane conectati oricat doriti.

Pe langa utilizarea telefoanelor mobile, cei care se conecteaza cu ajutorul desktopului pe chat, se poate opta pentru mirc ori KVIRC, iar cei care folosesc browserul web, pot accesa direct acest site web.

iChat.ro se numara printre cele mai populare pagini de chat din Romania iar de curand pentru aceasta retea web s-a creat o aplicatie de chat strict pentru Windows 10 si Windows 11. Aceasta are integrat si un post de radio Whiteheaven.

Pentru orice tip de suport, staff-ul retelei de chat va invita pe camera #support

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top