Chat Socializam

Cum socializam pe chat

Asa cum bine cunoasteti, iChat.ro a devenit un nou trend romanesc pentru chatul in mediul online, dating si mai ales matrimoniale. Suntem un chat popular, unde se pot intalni oameni din diferite colturi ale lumii, dar mai ales oameni frumosi din Romania. Acest site nu este unul dedicat unui anumit oras, de aceea stam cu bratele deschise oricui doreste sa cunoasca fete noi.

iChat.ro vine de aceasta data cu un articol MEGA interesant, si vom povesti in cateva randuri despre socializarea online. Este benefica oare? Ce avantaje ne poate aduce? Cat de mult conteaza un site de chat online?

iChat.ro este unul dintre cele mai populare pagini de chat, iar modul de socializare pe aplicatia noastra se face simplu si eficient. Chatul este accesibil oricarei persoane, iar aici noi vom recomanda ca varsta minima sa fie de 14 ani, unde pana la 18 ani utilizatorul trebuie sa se foloseasca de aceasta platforma in preajma unui adult. Deci, primul pas pe care il vom lua in considerare este sa socializam cu grija.

#1 Socializam pe chat cu grija

Chiar daca pe chat gasim fel si fel de persoane, noi nu stim cu cine putem discuta la celalalt capat al ecranului, iar daca stiti ca aveti copii prin preajma, aveti obligatia sa ii supravegheati. Nimeni nu isi ia raspunderea pentru ceea ce acesti minori pot citi pe chat. Desi mesajele publice cat si cele private sunt deja protejate impotriva anumitor cuvinte, revine ca pe mai departe parintii sa isi faca treaba.

Socializarea online pe chat trebuie avuta in vedere si de adulti, unde, acestia vor trebui sa respecte regulile, utilizatorii si moderatorii prezenti. Per ansamblu, trebuie sa intelegem ca acest mediu virtual se dezvolta tot datorita utilizatorilor.

#2 Socializam cu toate categoriile de varsta

Pentru ca suntem cu totii anonimi, vom avea surpriza ca dincolo de ecran sa aflam ca persoana cu care am discutat cateva ore ori poate chiar zile consecutive, sa aibe peste 30+ ani. Ganditi-va ca o persoana de 18 ani poate sta de vorba fara sa stie cu o alta persoana de 30+. Daca aceste doua persoane au putut crea un dialog astfel incat niciunul sa nu se simta deranjat, ba chiar mai mult, sa se simta atras unul fata de celalalt, putem spune ca chatul functioneaza. Deci in aceasta situatie, varsta nu mai conteaza, ci mentalitatea pe care o au unele persoane. Majoritatea celor care se afla pe chat si frecventeaza des aceste retele sunt foarte deschisi la minte si transparenti din multe puncte de vedere.

#3 Socializam chiar si pe jocuri

Cat timp petreceti pe chat, puteti sta si pe jocurile de comunitate. Trivia si scrabble sunt cele mai populare jocuri. Sunt zeci de utilizatori ce se conecteaza zilnic pentru a intra in top 10. Trebuie sa stiti ca aceste jocuri de chat sunt foarte rapide si trebuie sa deveniti buni. Nu trebuie sa fiti experti, sunt jocuri frumoase de relaxare iar o mica provocare zilnica nu strica nimanui. Chiar si in tot acest timp, puteti discuta cu ceilalti participanti la chat.

#4 Socializam la webcam

Stiati ca iChat.ro de anul acesta a integrat si conferinte cu webcam? Cei care se conecteaza pe pagina noastra, in dreapta sus, au o optiune de audio call, si pot utiliza la alegere si webcamul. Este funny si funky in acelasi timp. Aceste conferinte sunt publice, insemnand ca oricine se poate alatura grupului.

Mare atentie! acest chat nu este unul pentru video chat adult ci non-adult.

#5 Socializam pe TOP 10

iChat.ro are si un clasament pentru toti jucatorii trivia. Cei care participa la acest joc sunt inregistrati automat in clasament, iar cei care se afla in top 10 vor fi afisati pe site. Aceasta statistica include si jucatori care nu au obtinut un scor excelent, asa ca fiecare isi poate tine o mica evidenta.

Daca sunteti un nou utilizator ce cauta o pagina de socializare, iar iChat.ro crede ca este o pagina potrivita, va rugam sa ne adaugati la favorite si sa ne vizitati ori de cate ori simtiti nevoia. Pentru orice neclaritati ori feedback, camera #support va sta la dispozitie 24/7.

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu
Back To Top