iChat.ro – Un nou chat romanesc

Cine suntem noi

Suntem un grup de cateva persoane care activeaza in lumea chatului online inca de prin 2005. Alaturi de diferite retele IRC foarte cunoscute, incet incet am crescut si noi si am dorit sa oferim acelasi tip de chat dar sub un alt aspect. Ani la rand am mers pe diferite variante in incercarea de a crea ceva nou si unic, dar mereu a aparut ceva care sa copieze sau sa fure din trafic. In situatiile respective, o buna perioada de timp ne-am retras sau am mers pe ceva clasic si simplu.

In urma cu doi ani am studiat putin acest fenomen de chat, care din pacate a pierdut foarte mult teren in fata noilor tehnologii precum Whatsapp, Twitter, Snapchat, samd si lumea nu a mai ramas interesata de fenomenul IRC – Internet Relay Chat.

In urma unui studiu efectuat pe o perioada de cateva luni, am decis sa cream iChat.ro – un nou chat romanesc ce tinde spre modern si simplitate. Dintre multele variante la care ne gandisem, consideram ca aceasta este cea mai buna alegere. iChat sau tradus in romana “Eu Comunic” a devenit un brand foarte cunoscut, devenind una dintre cele mai populare pagini de socializare romanesti.

In primii doi ani de evolutie site-ul a mers pe o varianta de interfata clasica dar la fel, a trebuit sa sufere cateva modificari de optimizare. Dupa o lunga perioada de analiza, am updatat site-ul catre platforma WordPress deoarece am refacut si cateva modificari la nivel de server, iar acest update era necesar.

iChat.ro – acest nou brand romanesc pentru chatul online va ajunge in scurt timp cel mai popular si utilizat site romanesc. Alaturi de comunitatea noastra se afla si portalul web PremiumChat.ro afiliat noua si cu care, cladim aceasta retea.

iChat.ro este formata din cateva persoane care au inteles ce inseamna lucru in echipa si care, in atatia ani de zile a depus mari eforturi in a tine IRC-ul in viata.

Cum puteti sustine acest nou brand romanesc de chat

Daca aveti un cont pe una din retelele de socializare, orice share la adresa web conteaza. Deasemenea, cel mai important aspect la dezvoltarea comunitatii de chat este sa va vedem prezenti pe reteaua noastra.

Cum pot comunica cu echipa iChat.ro

Pentru orice mesaj sau neclaritate, un email din site, ori, pe camera #Support unde suntem zilnic prezenti pentru voi.

Aceasta pagina, ti-a fost de ajutor?
DaNu
Back To Top